Szállások Siófok, Magyarország területén

  34 320 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
  67 813 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
 1. 64 583 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
 2. 82 723 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
 3. 25 207 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
 4. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 5. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 6. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 7. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 8. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.

Szálláshelyek Siófok városában

Hihetetlenül olcsó szállások keresése itt: Magyarország, Siófok. szállásajánlat megkeresése és összehasonlítása a(z) trivago segítségével a legalacsonyabb árak felkutatása érdekében

 • Átfogó szálláskeresés online itt: Siófok
 • Válogasson olcsó szállások közül itt: Siófok!
 • Foglaljon kedvező áron!

A legjobb értékelésű Hotels között –Siófok

 • 102 855 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
  86 992 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
  49 144 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
 • 84 562 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
 • 51 986 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
 • 38 424 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. aug.
  Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.

SIÓFOK – KINEK AZ ARANY, KINEK AZ EZÜST

A Balaton mindenkinek mást jelent, azonban a balatoni nyár tagadhatatlanul összeforrt a piknikező fiatalokkal, a fürdők nyári zsibongásával, a délutáni kártyacsatákkal, a finom lángossal és még megannyi kedves gyermekkori emlékkel. Miért ne élhetnénk újra ezeket a felejthetetlen pillanatokat, ezúttal a kedvessel, a családunkkal vagy éppenséggel barátainkkal Siófokon?

NEKEM A BALATON A RIVIÉRA…

Habár Siófok első hallásra az utóbbi évek fergeteges éjszakai életéről; a Beach Club fehér homokos strandjáról híresült el, a várost vonzereje már a XX. század elejére a Balaton egyik legkedveltebb üdülőhelyévé tette a budapesti nagypolgárság számára. Kellemes fürdőzést kínáló sekély vizű partja, a balatoni táj megejtő vonzereje és nem utolsó sorban a viszonylag alacsony árak sok művészt vonzottak. Karinthy Frigyes rendszeresen visszatért Siófokra Rejtő Jenő társaságában, a késő estig nyúló kártyacsaták és jókedvű beszélgetések helyszíneként szolgáló Vitéz–féle szálláshely közkedvelt nyaralóhelynek számított baráti körükben. A balatoni nyár eme kellemes és egyszerű kikapcsolódásáról a szerényebb pénztárcával megáldott vendégeknek ma sem kell lemondani, számos ideális apartman közül választhatnak, ha a város Ezüstpartjaként is elhíresült partszakaszán járnak. Ideális választás lehet a családias Páter vagy a város központjától távolabbra eső Solero. A siófoki apartmanok mellett egyre több közép-, illetve magasabb árkategóriájú hotel közül válogathat a nyaralni vágyó.

A tóparti város igazi látványosságának számít az Aranypart vonalán található 4 csillagos hotelek hosszú sora, amelyet érdemes a város jelképeként is számon tartott, főtéren megépített 45 méteres Víztorony kilátójából is megszemlélni. Csodálatos balatoni panorámát nyújt a gyönyörködni vágyók számára. A kilátóból jól látszik a partvonalba benyúló kikötő, amely a Balaton legnagyobb hajóforgalmát bonyolítja le, nyüzsgő nappali és éjszakai élettel megtöltve ezzel a környéket. Megannyi szálloda mellett a sétány számos vitorlás klub törzshelyének is otthont ad. Ha a vitorláskikötő felé sétál, érdemes egy pillantást vetni a Meteorológiai Obszervatórium, a hely jellegzetes épületére, ahonnan az egész Balaton környéke kapja a viharjelzést. A kikötőhöz közel található Krúdy Villa Siófok egyik legkülönlegesebb helyének számít. Krúdy Gyula neves írónk a balatoni magával ragadó nyári naplementék egyikében itt pillantotta meg a nála 21 évvel fiatalabb vendéglátójának lányát, Várady Rózsa Zsuzsát, akivel azon a bizonyos napon végleg megpecsételődött a sorsa; a Balaton varázslatos vize mellett életük végéig kitartó szerelemben boldogították egymást.

A villa jelenleg csak kívülről tekinthető meg, azonban nem kell olyan messzire mennie, amennyiben meghitt, romantikus programokkal bővelkedő szállodák közül szeretne válogatni. A Jókai Mór nevével fémjelezett Jókai Villa például kitűnő választás lehet. Az 1897-ben épült történelmi szálláshely a Balaton partjától alig 300 méterre fekszik. Neves romantikus írónk megannyi időt töltött itt az Aranyember következő gondolatsorain elmélázva, 1903-ban még itt töltötte életének legutolsó nyarát.

PARKOK, FÁK, VIRÁGOK

Elmerengve mennyi titkot tartogathat még ez a város, kimerítő sétát tehet Siófok legnagyobb és legfigyelemreméltóbb romantikus angolkertjében, a 4,6 hektáros Jókai parkban. A környék kedvelt sétálóhelyének tartott parkban számos felfedeznivaló akad, az interaktív Krúdy szobortól kezdve a megmaradt kis tavacskán át még egy távol-keleti hangulatot idéző japánkertet is megszemlélhet. Siófok lakossága mindig is büszke volt kertjeire, parkjaira. A minden évben megrendezésre kerülő Virágosítási Versenyen a város önkormányzata igyekszik aktívan tenni azért, hogy a város méltó legyen korábban elnyert díjaihoz, az 1996-ban Virágos Magyarországért mozgalom során elnyert első helyezéshez, és 1997-ben az európai nagyvárosok versengésében elért aranyéremhez. Az évről évre megrendezésre kerülő Virágosítási Verseny célja, hogy a környék parkjai és kertjei, így a Jókai Park is virágba boruljon magánszemélyek, intézmények segítségével.

Az árnyas fák ölelésében tett séta mellett olykor jól esik egyet csobbanni egy hűsítő medencés környezetben. Siófok kertvárosi része kellemes, meghitt nyári estéknek adhat otthont számos olcsó, ám igényesen kialakított szálláshelyeivel. A napozó teraszokkal tarkított szabadtéri medencék kitűnő helyszínül szolgálhatnak a vidám hangulatú grill partikhoz, amelyek felejthetetlen élményt nyújthatnak a családnak, illetve a meghívott barátoknak a mindennapi munka, rohanással teli hétköznapok után. A sok szállás közül érdemes megemlíteni a Marina Panziót, amely mindössze 100 méterre fekszik a városi strandtól és igényesen kialakított környezete megfelelő kényelemről gondoskodhat minden idelátogató vendégnek. Amennyiben a csendesebb kikapcsolódásra szánt helyszínek helyett a városközpont nyüzsgő forgatagára vágyna az idelátogató, Siófok Aranypartja számos izgalmas programlehetőséget kínál egész évben.

BALATONI ESTÉK

A főszezont egymás érik a koncertek, szabadtéri programok. A tóparti városban megrendezésre kerül a Magyar Vitorlásszövetség közreműködésével a Vitorlás Szezonnyitó, így Siófok sem hiányzik azoknak a tóparti kikötőknek a sorából, amelyek rangos eseménnyel ünneplik a vitorlásszezon kezdetét. A népszerű Balaton-parti városban tagadhatatlanul minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb wellness típusú kikapcsolódást, legyen szó aktív vagy passzív pihenésről. A bali stílusú Mala Garden Design Hotel közvetlenül a Balaton partján elhelyezkedő patinás és közkedvelt szállás. A hely tóparti terasza igazi trópusi hangulatot kölcsönöz, az itt elfogyasztott könnyed sütemények és koktélok pedig ígéretes kezdetei lehetnek a Balaton-parti gasztronómiai ínyencségek sorba vételének. A hotelek mellett sorakozó kis fabódékban a balatoni vendégfogadás fogalma összemosódik a jóízű ételekkel és borokkal.

A balatoni halak gazdag ízvilága, a lángos, a tócsnifélék, palacsinták, gyümölcsös rétesek árusai szinte minden központi fekvésű szállás közelében megtalálhatóak. A nyaralás elengedhetetlen kísérője a jégbe hűtött görögdinnye, amelyet a strandokon illetve a sétány számos árusánál meg lehet találni. A sokat dicsért balatoni ételek mellett érdemes Siófok korántsem olcsó, ám annál tartalmasabb éjszakai életébe belevetnie magát az embernek. Igazi látványosságként tartják számon a fiatalok paradicsomaként is emlegetett város éjszakai forgatagát, amely magával ragadó színes kavalkádként hömpölyög a nyári szezon elejétől a végéig a Petőfi sétányon. A nyár fővárosába rengeteg fiatal érkezik akár egy-egy buli erejéig, így mindenféle erőfeszítés nélkül azon kaphatjuk magunkat, hogy a kikötőből induló éjszakai diszkóhajóra keveredünk retro slágereket éneklő emberek kíséretében.

Siófok le sem tagadhatja valódi természetét, amely csak arra vár, hogy felfedezzék. Habár egész évben kellemes kikapcsolódást garantál a város, a szezonra tervezett nyaralás garantáltan felejthetetlen élmények időszaka lehet. Amennyiben idén ezen a helyen szeretnénk kikapcsolódni és megismerni a város lüktető forgatagát, érdemes már most megfelelő szállás után nézni, nehogy lemaradjon az év legjobbnak ígérkező nyaralásáról!

Our top-rated cheap hotels in Siófok

 • 102 855 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
  75 586 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
  49 144 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
 • 84 562 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
  46 549 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. szept.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • 51 986 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
  Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.

Gyakran Ismételt Kérdések Siófok úticélról