Szállások Szeged, Magyarország területén

  26 920 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:febr. 29. - márc. 1.
 1. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 2. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 3. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 4. 349 675 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:ápr. 13. - ápr. 14.
 5. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
  Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 6. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 7. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 8. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.

Szálláshelyek Szeged városában

Hihetetlenül olcsó szállások keresése itt: Magyarország, Szeged. szállásajánlat megkeresése és összehasonlítása a(z) trivago segítségével a legalacsonyabb árak felkutatása érdekében

 • Átfogó szálláskeresés online itt: Szeged
 • Válogasson olcsó szállások közül itt: Szeged!
 • Foglaljon kedvező áron!

A legjobb értékelésű Hotels között –Szeged

 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.

A NAPFÉNY VÁROSA, SZEGED

Dóm tér, Pick Szalámi, „szögedi halászlé”, rengeteg kényelmes szállás, szikrázó napfényben fürdő teraszok. A sor tetszőlegesen folytatható, csaknem kimeríthetetlenül gazdag. Fedezze fel Szeged látványosságait és töltsön el pár felejthetetlen napot a mosolygós, vendégszeretetéről messze híres Napfény városában.

WELLNESS ÉS JÁTÉKOK

A Tisza és Maros találkozásánál fekvő megyeszékhely ideális kiránduló- és nyaralóhely lehet nemcsak központi elhelyezkedése és könnyű megközelíthetősége miatt, hanem már csak a napfényes órák éves számát figyelembe véve is. Éves szinten több mint 2100 napsütéses órában lehet része az idelátogatónak, így legyen szó egy párjával eltöltött kényeztető wellness hétvégéről, egy családi kirándulásról vagy egy baráti kikapcsolódásról, itt mindenki megtalálhatja a számára kedvező pihenési formát és kedvére élvezheti a napsütéses időjárást. Szeged dinamikus fejlődése egyrészt a hazai élelmiszeriparnak; a fűszerpaprika és a nemzetközi hírnévre tett szalámigyártásnak köszönhető, másrészt a híres vendéglátásának felvirágzásában is visszaköszön. Tapasztalja meg a tradicionális szegedi vendégszeretetet egy hétvégére a családjával, párjával, barátaival! Pénztárca függvényében válogathat az olcsóbb apartman és panziók széles kínálata között. Amennyiben a spa szolgáltatások és a fürdők világa vonzaná, szállodák sokasága áll rendelkezésre, hogy biztosítsa az ideérkező vendégek pihentető feltöltődését.

A pihentető feltöltődés azonban nemcsak fürdőzésből és napozásból állhat. Amennyiben a kikapcsolódás alatt sem szeretné elhanyagolni a mozgást, kezdje a napot Szeged legnagyobb parkjában, a Belvárosi híd vonalán található Erzsébet – ligetben tett reggeli kocogással az árnyékot nyújtó hársak, juharok és tölgyfák között majd kölcsönözzön egy kerékpárt a sportcsarnok felőli oldalán működő centrumban és tegyen egy kellemes körutat a város főbb pontjait érintve. Álljon meg egy pillanatra a velencei Szent Márk tér méretével megegyező, Szeged talán legismertebb jelképének középpontján, a híres nevezetes Dóm téren. Keleti és déli oldalán egyetemi intézetek, míg nyugati felén püspöki palota és egyházmegyei múzeum várja a kíváncsi turistákat. A jellegzetes, vörös téglás árkádok alatt sétálva a Nemzeti Emlékcsarnokban több mint száz a történelem, tudomány és művészet terén kimagasló eredményeket elért tehetségek szobrait nézheti meg közelebbről. A tér 1931 óta ad otthont a Szegedi Szabadtéri Játékoknak, az ország legnagyobb szabadtéri színházának, amely minden nyáron számos ismert operával, daljátékkal és hangversennyel várja az érdeklődőket mintegy 4000 mobil ülőhelyet biztosítva. Az eredetileg Juhász Gyula szegedi költőnk fejéből kipattant Játékok ötlete évről évre egyre nagyobb sikereket tudhat magáénak, egyre többen érkeznek szerte az ország különböző pontjaiból. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel érdemes már hónapokkal korábban megvásárolni a jegyeket.

ALFÖLDI PIHENÉS ÉS GASZTRONÓMIA

A Szabadtéri Játékok mellett Szeged számtalan egyéb változatos programmal bővelkedik különösképpen a nyári szezonban; számos kulturális és sportprogram közül válogathat az idelátogató. Ennek ismeretében érdemes akár több napra tervezni és a környék adta lehetőségeket kihasználni. A város dinamikus fejlődésének köszönhetően egyre több szállás érhető el a nyaralni vágyó fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. A pár napos itt-tartózkodás előre átgondolása nagyban megkönnyítheti a tervezést, hogy a lehető legtartalmasabb nyaralásban lehessen része. Főszezontól függően az árak egész évben ingadoznak, így érdemes már előre utána érdeklődni a legkedvezőbb lehetőségeknek. Szegeden azonban egy kis szerencsével és utánajárással már egészen olcsó áron találhat komfortos szálláshelyet akár a városközponthoz közel. Egyik ilyen kitűnő választás lehet a Mosoly apartman, amely barátságos, segítőkész személyzettel, illetve csendes, jól felszerelt szobákkal várja vendégeit. Megközelítése praktikus, hiszen az Aqua Park csupán pár percre található. Amennyiben egy apartman helyett szállodában képzeli el a pihenést, válassza a Tisza-part mellett található Novotel Szeged hotelt.

Barátságos, diszkrét kiszolgálás, szauna és pezsgőfürdő várja a vendégeket. Központi elhelyezkedésének köszönhetően egy rövid sétával megközelíthető a Dóm tér és a hangulatos Kárász utca. Egy kényeztető wellness után tökéletes program lehet a hangulatos kávézók vagy az édes illatokkal csábító cukrászdák egyikében, a szikrázó napfényben fürdő teraszon elfogyasztani egy csokis sütit, vagy meginni egy pohár jéghideg limonádét. Ha pedig kiadósabb falatokra vágyna, Szegeden a magyar Alföld gasztronómiai örömeire mindenképpen érdemes egy kis időt szánni és megkóstolni a híres „szögedi” halászlevet. Térjen be az Öreg Kőrössy Halászcsárdába, amely 1930 óta fogadja vendégeit. A Tisza partján gyönyörű környezetben kialakított csárdában télen-nyáron zavartalan, barátságos környezetben élvezheti a tradicionális finomkonyha ízvilágát, a kiváló minőségű, gondosan összeválogatott alapanyagokból készülő Kőrössy halpaprikást, roston sült halak különböző variációit.

A CSODÁS TISZA

Ezt követően tegyen egy kellemes levezető sétát a Tisza-part vonalán. Magyarország leghosszabb folyója egykor hatalmas területeket birtokolt az Alföld területén, azonban Széchényi István kezdeményezésére Vásárhelyi Pál vízmérnök szakmai tudásával karöltve a XIX. századi magyar történelem egyik legnagyobb újítását hajtották végre, a folyamszabályozásnak köszönhetően hajózhatóvá tették a folyót. Sajnos a mederbe terelésnek árnyoldala, Szeged történetének legnagyobb áradása 1879-ben következett be, amely a város középkori maradványait teljesen megsemmisítette. A Móra Ferenc Múzeumban azonban még fellelhető a váremlék a középkori időkből. A régió kiemelkedő kulturális központja Szeged szívében található, a Tisza-part és Belvárosi híd találkozásánál. Egész évben, folyamatosan megújuló kiállításokkal várják az idelátogatót. A Kincskereső kisködmön írójáról elnevezett múzeum emlékszobájában megismerkedhet a hazai irodalom egyik legkiemelkedőbb alakjával, aki régészként és kutatóként is jelentős szakmai sikereket ért el pályafutása alatt.

A múzeumban tett látogatás után kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek túralehetőségnek ígérkezik Szeged vadasparkjába ellátogatni. 1985-ben még csak három kismajommal, egy óriáskígyóval, pár vaddisznóval és őzzel indult a Természetvédelmi Mentőközpont. Mára azonban közel 45 hektáron mintegy 140 faj 650 egyedét képes befogadni, amelyek elpusztulnának, de felépülve a Vasdasparkban, visszatérhetnek természetes élethelyükre. Az itt dolgozók egész évben olcsó ajánlatokkal és változatos programokkal várják az érdeklődőket. Barangolja be családjával a park virtuális világát, miközben érdekes szakmai „kulisszatitkokat” tudhat meg a zoológus szakmáról és annak minden kihívásáról. Amennyiben a városközponttól kicsit távolabb csendesebb és meghittebb helyen szeretne pihenni, számos kedvező szállás közül válogathat a Vadaspark közelében. Jó választás lehet a Mátyás Panzió, amely figyelmes vendéglátással várja vendégeit.

A családok mellett a fiatalabbak számára is bőven akad felfedeznivaló. Tízezrek kötelező találkozóhelyévé vált Szegeden az évről évre fergetegesebbnél fergetegesebb koncerteknek helyszínt adó SZIN – Szegedi Ifjúsági Napok. A nyár utolsó nagy zenei fesztiváljának egyedi varázsa közepette garantáltan kedvet kap majd, hogy együtt csápoljon a vidám tömegben felhangzó slágerdalokra. Érdemes már időben az elővételes jegyárak után érdeklődni, előfordulhat, hogy már egészen olcsón elérhetőek a bérletek, de akár a napijegyek is. A programlista idén is jó pár kísérő programmal bővül, így akár az egész család átélheti az igazi zenei élményt, amit egy ilyen horderejű fesztivál nyújtani tud. Kiemelt időszak miatt azonban mindenképpen körültekintően nézzen szállás után, a legjobbakat már előre elkapkodhatják.

Our top-rated cheap hotels in Szeged

 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.

Szállás Szeged

Az alábbi szálláshelyek is érdekesek lehetnek az Ön számára...

Látnivalók itt: Szeged

Legnépszerűbb úti célok

További népszerű úti célok