Szállások Hajdúszoboszló, Magyarország területén

  67 637 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
  49 993 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
 1. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 2. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 3. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 4. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 5. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
  Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 6. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 7. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.

Szálláshelyek Hajdúszoboszló városában

Hihetetlenül olcsó szállások keresése itt: Magyarország, Hajdúszoboszló. szállásajánlat megkeresése és összehasonlítása a(z) trivago segítségével a legalacsonyabb árak felkutatása érdekében

 • Átfogó szálláskeresés online itt: Hajdúszoboszló
 • Válogasson olcsó szállások közül itt: Hajdúszoboszló!
 • Foglaljon kedvező áron!

A legjobb értékelésű Hotels között –Hajdúszoboszló

  31 670 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. aug.
  36 345 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
 • 43 470 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. szept.
 • 79 579 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. szept.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • 30 891 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. júl.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.

A FÜRDŐVÁROSOK KIRÁLYA, HAJDÚSZOBOSZLÓ

Az Alföld legismertebb fürdővárosa igazi üdülőhellyé nőtte ki magát az utóbbi évtizedekben. Jódos páratartalommal teli gyógyhatású levegőjéből szippantva azonnal jobb kedvre derülhet és megszabadulhat a makacsnak hitt betegségeitől is akár. Gyógyulni vágyóknak vagy az egyszerű kikapcsolódást kedvelőknek ideális helyszín lehet a természet patikájaként is ismert kisváros. Fedezze fel az itteni lehetőségeket és töltsön el könnyed pár napot párjával vagy családjával.

AHOL TEST NEM MARADHAT SZÁRAZON

Hajdúszoboszló évente több mint 500 ezer látogatót fogad. A napsütéses órák magas számának köszönhetően az idelátogató egész évben változatos kulturális és gasztronómiai programok kíséretében élvezheti a kellemes napfényt és töltődhet fel a fürdőzés adta lehetőségekkel. Ez a csöndes alföldi kisváros büszkélkedik Közép-Európa legnagyobb épített medencés strandjával és egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexumával. Lassan már nyolc évtizede élvezheti az idelátogató vendég a gyógyítás kellemes hatását, amely az évek alatt korszerű spa és wellness szolgáltatásokkal bővült. A mintegy 1100 méter mélyről feltörő folyékony, forró aranynak is nevezett gyógyvíz népszerűségéből mit sem vesztett, napjainkban is több ezren kerekednek fel, hogy ízületi gyulladásaikat, sportsérüléseiket vagy bőrbetegségeiket kezeltessék.

A növekvő igényeknek megfelelően manapság rengeteg különböző szálláshely közül válogathat a kikapcsolódni vágyó idősebb vagy fiatalabb generáció. Hajdúszoboszló kétségkívül jó választás lehet, amennyiben a párjával töltene egy kényeztető wellness hétvégét vagy a családjával kapcsolódna ki valamelyik csodálatos fürdőben. Amennyiben a központi helyen elhelyezkedő, mintegy 30 hektár területen fekvő Hungarospa Gyógyfürdő nyújtotta széleskörű szolgáltatások keltették fel a figyelmét, érdemes a fürdőkomplexum közelében a megfelelő szállás után már időben elkezdeni utána érdeklődni. Azonban akkor se essen kétségbe, ha egy hirtelen jött ötlettől vezérelve döntött úgy az utolsó pillanatban, hogy eltölt egy kis időt ebben a csodálatos fürdővárosban. Számos hotel kínálja egész évben szolgáltatásait. Pénztárcától függően számos ajánlat közül válogathat. Egy kis szerencsével és utánajárással jó pár akciós foglalás érhető el már a szezon kezdete előtt.

NOSZTALGIA, KISVASÚTON

Hajdúszoboszló azonban nemcsak az élményfürdőiről híres. Két fürdőzés között érdemes a Gyógyfürdő főbejáratánál állomásozó nosztalgia kisvasútra szállni és meghallgatni a város történetét, miközben a város legszebb részei tárulnak a kíváncsi szemek elé. A szállodasorok közötti kanyargós utakon szikrázó napsütésben hallgathatja annak a személynek a történetét, aki a város hírnevét megalapozta. Ez a kisváros nem válhatott volna a strandolók paradicsomává Pávai Vajna nélkül, aki a gyógyvíz felbukkanása után megjósolta, hogy Hajdúszoboszló lesz a gyógyító víz világfürdője.

Az eltelt idő óta gomba módra szaporodó hotelek sokasága várja az idelátogatót, hogy teljes körű szolgáltatásokkal kényeztesse vendégeit. Ha szeretnénk pár kellemes pihenőnapot eltölteni, ideális választás lehet a Hotel Délibáb, amely saját gyógyfürdője mellett a legkülönbözőbb kezelésekkel, terápiákkal és masszázsokkal várja a vendégeit. Ugyancsak kitűnő választás lehet a Hunguest Hotel Béke, amely szabadtéri és gyermekmedence mellett fitnesz részleggel felszerelve biztosít kellemes kikapcsolódást. A városközpontban ezen felül még jó pár 4 csillagos hely kínálja szobáit, így érdemes már jóval szezon előtt szétnézni a folyamatosan bővülő választék között.

WELLNESS, PIHENÉS, TÚRÁZÁS

Amennyiben szerényebb pénztárcával rendelkezik, Hajdúszoboszló akkor is jó választás lehet. Számtalan kedvező lehetőség közül válogathat. A városközponthoz közel kitűnő választásnak bizonyulhat a Kemencés Csárda és Panzió. A tölgyfa bútorokkal berendezett szobák kellemes kikapcsolódást nyújtanak, a segítőkész diszkrét kiszolgálás pedig garantálja a zavartalan pihenést. A hely specialitásaként hagyományos magyar fogásokkal ismerkedhet az idelátogató. Hajdúszoboszló egyik legkiválóbb gulyáslevesét is itt lehet megkóstolni. Egy ilyen testes ebéd elfogyasztása után tegyen egy sétát a közelben található Gyógyfürdő előtti parkban. A szállodasorok mellett a tölgyfák és juharok árnyékában lépkedve feltűnik a Rácz Zoltán építész által megalkotott Harangház, mely 46 kisebb-nagyobb haranggyűjteménynek ad otthont. A különlegesen megmunkált alumínium ötvözetből készült világszabadalomként bejegyzett harangocskák közül 6 kisebb egy-egy egyedi dallamot játszik minden negyedórában. A Harangház közelében kialakított sziklakert, kis tó és folyócska között megpihenve egy pillanatra átjárhatja a természet teljes nyugalma. Amennyiben mozgalmasabb időtöltésre vágyik, számos más lehetőség közül választhat.

Több napra tervezett pihenés esetén izgalmas élményt nyújthat minden korosztálynak a Hajdúszoboszló Mókuskaland Élménypark. Az egy hektáron elhelyezkedő területen a nap bármely részében kipróbálható speciális kalandpályák garantáltan mozgalmas és izgalmas élményekkel gazdagítják az idelátogatókat. A gyógyfürdőben töltött pihenés után pedig érdemes akár egy nagyobb lélegzetvételű túrába belevágni és ellátogatni a 30 km-re fekvő Hortobágyra, amely egyedülálló természeti és kultúrtörténeti értékeket vonultat fel. A Hortobágyi Nemzeti Park Magyarország első és legnagyobb kiterjedésű nemzeti parkja egyben a Világörökség része, mely egész évben várja a látogatóit folyamatosan bővülő programválasztékkal. A pusztán történő kimerítő barangolás után kóstolja meg Hortobágy gazdag ízvilágát. Egy hagyományos hortobágyi palacsinta elfogyasztása garantáltan elmulasztja még a legnagyobb éhséget is.

A Gyógyfürdőben több mint 40 féle kezelés vehető igénybe, így egy hotel nyújtotta kellemes pihenés mellett is érdemes egy alkalommal betérni ide. Az egyik leghatékonyabb kezelésként tartják számon a híres iszappakolást, mely a Gyógyfürdő saját mély fúrásainak hordalékából és a helyi feltörő gyógyvíz üledékének gazdag összetevőiből áll. A föld élvezeti szempontból való használata nem új keletű. Kleopátra anno saját bőrén akarta érezni az iszap jótékony hatását, ám szerencsére napjainkban már nem kell uralkodónak lenni ehhez, sőt igen kedvező árak mellett veheti igénybe az ide érkező vendég ezt a páratlan szolgáltatást. Tapasztalja meg ennek az áldásos természeti anyagnak bőrregeneráló és szépítő hatását! A köztudatban elterjedt szépítő hatása mellett egy kiadós iszappakolás enyhíteni képes még a legmakacsabb ízületi fájdalmak okozta panaszokat és sportsérüléseket is, legyen szó akár egész testes vagy csak bizonyos testrészeket fedő pakolásról. Habár Hajdúszoboszló e híres szolgáltatása kellemes feltöltődést biztosít, azonban szigorúan csak orvosi felügyelet mellett vehető igénybe.

Hajdúszoboszló minden év augusztusában otthont ad a Dixieland Napoknak. A háromnapos rendezvény számtalan érdekes programot tartogat, szerte az országból érkeznek látogatók, hogy a legnevesebb dixieland zenekarok zenéire szórakozzanak és eltöltsenek pár napot. Az évnek erre az időszakára, a főszezonban már kevés szállás elérhető, így amennyiben idén a táncoló közönség sorai között szeretné hallgatni a pergős dallamokat, akkor még nem késő elkezdeni a megfelelő szálláshely után érdeklődni. Keresésre fel!

Our top-rated cheap hotels in Hajdúszoboszló

 • 40 698 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. aug.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.

Gyakran Ismételt Kérdések Hajdúszoboszló úticélról