Szállások Rimini, Olaszország területén

 1. 25 610 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. ápr.
 2. 20 300 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. ápr.
 3. 29 474 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. ápr.
  Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 4. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 5. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
  Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 6. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
  Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 7. Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.

Szálláshelyek Rimini városában

Hihetetlenül olcsó szállások keresése itt: Olaszország, Rimini. szállásajánlat megkeresése és összehasonlítása a(z) trivago segítségével a legalacsonyabb árak felkutatása érdekében

 • Átfogó szálláskeresés online itt: Rimini
 • Válogasson olcsó szállások közül itt: Rimini!
 • Foglaljon kedvező áron!

A legjobb értékelésű Hotels között –Rimini

 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
  Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • 13 057 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. ápr.
 • 23 059 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. ápr.
 • 34 694 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. ápr.
  12 502 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:2024. ápr.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
  Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.

RIMINI, AZ OLASZ GYÖNGYSZEM

Az Adriai-tenger legnagyobb tengerparti üdülőhelye, Rimini kedvelt úti cél még az olaszok körében is. A városnak impozáns, 15 kilométernyi strandszakasza van, bär ezek közül néhányra csak a parton lévő hotelek vendégei léphetnek be. Az óváros számos látnivalót tartogat, ilyen például a Krisztus előtti időkből származó Augustus-diadalív és az 1. század elején épített Tiberius-híd. Rimini számos kitűnő étteremmel és mozgalmas éjszakai élettel is büszkélkedhet, tehät ez az utazás biztosan rengeteg élményt tartogat.

BARANGOLÁS AZ ÓVÁROSBAN – BETEKINTÉS A RÓMAI KORBA

Rimini városát általában a tengerpart miatt keresik fel a turisták, és az óvárost sokszor figyelmen kívül hagyják, pedig számos értékes római, középkori és reneszánsz emlékben bővelkedik. Rimini egyik leghíresebb látnivalója a majdnem 2000 éves Tiberius-híd (olaszul Ponte di Tiberio vagy Ponte D’Augusto). Építése még Augustus császár idején kezdődött és Tiberius császár idején fejezték be, Kr. u. 20-ban, amely annyira tartós és masszív építmény, hogy még ma is használja a forgalom. Átsétálva rajta érdekes kettősségként egyik szemünkkel a régmúltat fürkészhetjük, a másikkal a nyüzsgő jelent reprezentáló Vespák, biciklik és gyalogosok tömegét. Nem messze innen magasodik az Arco di Augusto, vagyis az Augustus-diadalív, amely Kr. e. 27-ből származik. A maga monumentalitásában és történelmi mivoltában igazán lenyűgőző látványt nyújt.

A diadalívet Augustus császár tiszteletére emelték, régen a városfal része volt, s a fal maradványai most is láthatóak a diadalív két oldalán. A híddal együtt a város jelképévé vált az évszázadok során. Utólag a középkorban építették a tetejére a lőrésszerű tornyokat, sokak szerint elcsúfítva az eredeti isztriai márványból készült kapu szépségét. A két nevezetesség között, a történelmi városközpontban van a Piazza Cavour, Rimini főtere, amely a régió egyik legfestőibb tere, s már a középkorban is a város központjának számított. Valódi kis ékszerdoboz ez a város szívében, mely hangulatos kávézóival és boltjaival mára kihagyhatatlan látnivalóvá vált, valamint itt található a város színháza és a városháza is.

A teret különböző paloták szegélyezik, mint amilyen a Palazzo dell’Arengo vagy a Palazzo del Podesta. Ez utóbbiról például elmondható, hogy napjainkban is fontos szerepet játszik a város életében, hiszen díszes termeiben különböző kiállításokat és bemutatókat szerveznek. A városközpont felfedezése után akár meg is pihenhetünk egy szusszanásnyi időre, hogy feltöltődjünk a következő felfedezőútra, amire a változatos szálláshelyek remek lehetőséget kínálnak. Aki a pénztárcabarát megoldások híve – mint például a kemping szerelmesei – az is könnyen megtalálja a kedvére valót, mindemellett pedig a baráti társaságok és családok körében népszerű apartman jellegű helyekből is széles választék kínálkozik. Aki a hasonlóan olcsó, gazdaságos szállásokat részesíti előnyben, mégis egy igényes helyen szeretné álomra hajtani fejét, az tegye le voksát az otthonos és barátságos Hotel Eriale mellett. Ha szusszantunk egyet, akkor haladjunk tovább, hiszen rengeteg felfedeznivaló vár még ránk. Rimini látnivalóinak sokszínűségét gyarapítja a város szökőkútja, a Pigna szökőkút, ami már a középkorban is a város szívének számított. Gyönyörű és egyben funkcionális formáját állítólag még maga Leonardo da Vinci is megcsodálta. A Piazza Cavour mellett jelentős tér a Piazza Tre Martiri is, amely eredetileg Római fórumnak épült, s a II. világháborúig Julius Caesar térnek nevezték. Manapság kedvelt találkahely, és ideális kiindulópont Rimini lenyűgöző látnivalóinak felfedezéséhez.

Rimini látnivalóinak egyedülálló gazdagságát a 12 ezer néző befogadására alkalmas Hadrianus császár által építtetett amfiteátrum is bizonyítja. A császár saját nagyságát igazolva egy Colosseum méretű létesítményt szeretett volna létrehozni. Az egykor impozáns épület mára megmaradt romjai számos színházi és zenei programnak adnak helyet. Megéri befizetni egy ilyen alkalomra, hiszen feledhetetlen élmény kínál. Ha a városnéző túra útán még nem tudjuk, hol hajtsuk álomra a fejünket, akkor válasszunk a központhoz közel eső helyet, mint amilyen például a Savoia Hotel, amely az egyik legszebb strandszakasznál fekszik. Ha az árat soknak találjuk, sokat spórolhatunk, ha az utazáshoz last minute utat foglalunk le – így programok és a minőségi szállás tekintetében többet tudunk költeni.

A RÉGMÚLTRÓL MESÉLŐ ÉPÜLETEK NYOMÁBAN

A városban járva kihagyhatatlan nevezetesség Rimini főtemploma, a Malatestiano templom (Tempio Malatestiano), amely a 13. századból származik, mai formáját azonban csak az 1450-es, reneszánsz stílusban elvégzett átalakítás után nyerte el. A kápolna folyosóin igazi remekművek láthatóak, többek között Piero della Francesca freskói és szobrai. Később története elválaszthatatlanul összefonódott a Riminit akkoriban uraló, majd később a pápasággal komoly konfliktusba keveredő Malatesta családdal.

A mind építészeti, mind történelmi szempontból lenyűgöző épület jelenleg katolikus templomként működik. Érdemes megtekinteni a kicsit későbbi korból, a 17. századból származó Madonna della Scala templomot is, melynek fő látványossága Codrini 1608-ban készült Madonna della Scala festménye, ami a helyszínt megszentelő Madonnát ábrázolja. A megnézendő látnivalók sorából semmiképp se felejtsük ki a Castello Sismondot, vagyis a Sismondo-kastélyt vagy inkább várat. Az erőd épülete Rimini központjának legimpozánsabb történelmi szerkezetének számít. Itt élt a Rimini felett uralkodó Malatesta család a 15-16. században. Az eredeti, 1437-es építményből már csak a központi rész van meg, s az 1967-ig börtönként használt épületben ma már csak kiállításokat tartanak. Ha mi is úgy akarjuk magunkat érezni, mint egykor a Malatesta család, és szeretnénk átérezni azt a pompát és fejedelmi ellátást, amit egykor ők, akkor nem lesz nehéz dolgunk, hiszen a városban sorakoznak azok a hotelek, melyek jobbnál jobb szolgáltatásokat kínálnak. A minőséghez képest igazán baráti áron pihenhetünk a mesés Villa Adriatica-ban, amely minden vendéget garantáltan levesz a lábáról. A hotel egy szecessziós épületben került kialakításra, a szobák a rózsaszín, a piros és a kék árnyalataival díszítettek. A szálloda legrégebbi részén található szobák fényűző, klasszikus bútorokkal berendezettek, ezen kívül pedig a gasztrónomiai kínálat is meglehetősen változatos. Kihagyni vétek lenne.

EGY CSIPET KULTÚRA, OLASZ MÓDRA

Rimini mindamellett, hogy csodás tengerparti üdülőhely és gazdag történelmi múltú város, a kultúra terén is igazán sokszínű. Aki szeretné kicsit jobban megismerni a várost és annak történetét, annak szinte kötelező felkeresni a Municipal múzeumot. A városközpontban, a 18. századi jezsuita kolostor épületében található városi múzeum lenyűgöző érdekességeket tár fel Rimini történelmi és kulturális örökségeiből. Igazi kuriózum a kultúra asztalán a Gambalunga könyvtár, amely javarészt Malatesta korszakból származó könyveket és kéziratokat foglal magába.

Érdekessége, hogy ez Olaszország egyetlen teljesen publikus és ingyenes könyvtára. A könyvek a Gambalunga család magángyűjteményéből valók, kétszázázezer kötet és folyóirat olvasható a történelmi falak között. Az intézmény a régit az újjal vegyítve emellett multimédiás könyvtárként is üzemel, valamint népszerű kiállítóközpontnak számít. Másfajta kulturális nassolnivaló után nézve elérkezünk a filmrajongók által istenként tisztelt Federico Fellini szellemében létrehozott Fellini Múzeumhoz. A múzeum mindenre kiterjedően bemutatja Fellini életét és munkásságát, így az is biztosan ismerős dolgokba botlik majd, aki nem feltétlenül Fellini-rajongó. Már maga a múzeum környezete is magával ragad, hiszen Rimini történelmi központjában fekszik, ezért még akár az óváros felfedezése közben is érdemes útba ejteni. Bár nem közvetlenül Riminiben található, a közelség miatt mégsem éri meg kihagyni a Repülőgép park és múzeumot.

A San Marino felé vezető út mentén található múzeum 100 ezer négyzetméteres szabadtéri kiállítóterületén több mint 50 különböző légi jármű tekinthető meg. Ha a számos, múltban tett felfedezés után szeretnénk megérkezni a jelenbe, sőt a jövőbe, akkor szálláshelyként válasszuk az igazán futurisztikus Atmosphere Suit Apartmanhotel-t, amelynek hangulatára garantáltan emlékezni fogunk egy életen át. A hotelhez közel vár bennünket az éjszakai élet, a vásárlás és a tengerpart, hiszen itt találhatók Rimini legnépszerűbb klubjai és üzletei. Nem csoda, hogy a Miramare negyed a turisták kedvence. Ha a szállodák kiválasztásánál hezitálunk, hogy mit is válasszunk, tegyük bele a kalapba esélyesként a Club House Hotelt is, amely modern üdeségével, világos színeivel még a befutó is lehet számunkra. A városban található szállások nagyon sokszínűek, annyi azonban biztos, hogy minden utazó megtalálja a számításait, s Riminit is egy örök élményként jegyzi fel útinaplójába.

Our top-rated cheap hotels in Rimini

 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
  Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.