Szállások Las Vegas, Amerikai Egyesült Államok területén

  60 901 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:márc. 31. - ápr. 1.
  7 183 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:aug. 26. - aug. 27.
 1. 31 483 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:márc. 31. - ápr. 1.
 2. 14 656 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:márc. 31. - ápr. 1.
  8 047 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:márc. 3. - márc. 4.
  47 349 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:júl. 22. - júl. 23.
  12 849 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:aug. 11. - aug. 12.
 3. 47 199 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:aug. 19. - aug. 20.
  12 849 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:aug. 11. - aug. 12.
 4. 21 501 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:márc. 31. - ápr. 1.

Szálláshelyek Las Vegas városában

Hihetetlenül olcsó szállások keresése itt: Amerikai Egyesült Államok, Las Vegas. szállásajánlat megkeresése és összehasonlítása a(z) trivago segítségével a legalacsonyabb árak felkutatása érdekében

 • Átfogó szálláskeresés online itt: Las Vegas
 • Válogasson olcsó szállások közül itt: Las Vegas!
 • Foglaljon kedvező áron!

A legjobb értékelésű Hotels között –Las Vegas

 • 43 834 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:júl. 14. - júl. 15.
 • 12 307 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:márc. 4. - márc. 5.
 • 10 438 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:aug. 19. - aug. 20.
 • 13 965 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:jún. 30. - júl. 1.
 • 12 402 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:jún. 23. - jún. 24.
 • 17 342 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:aug. 11. - aug. 12.
 • 13 112 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:márc. 31. - ápr. 1.
  7 073 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:aug. 11. - aug. 12.

LAS VEGAS, A BŰNÖS VÁROS

Las Vegast, ezt a csillogó, fényűző várost néhány mondatban összefoglalni szinte lehetetlen. Kaszinók, csillogás, fényűzés és pompa – ezt mind megtaláljuk, ha ellátogatunk ebbe a sivatagból kinövő óriás fényvárosba. Las Vegas egy másik világba kalauzol el bennünket, ahol semmi sem lehetetlen, ahol bármi megtörténhet.

VEGAS, AZ ILLÚZIÓ FELLEGVÁRA

Las Vegas az amerikai Nevada állam legnépesebb városa, és egyben a világ egyik legnagyobb szórakoztató központja. A kaszinók fővárosát 1905-ben alapították, eredetileg vasúti munkások szálláshelyének szánták, majd 1911-ben hivatalos településsé vált – bányászok, munkások és iparosok lakhelye lett. Nevada államban 1909-ben betiltották a szerencsejátékokat, majd 1931-ben az állam rossz anyagi helyzete miatt ismét engedélyezték, ekkor nyíltak meg Vegas első kaszinói. Legalizálták továbbá az utcai alkoholfogyasztást is, ami kuriózumnak számított Amerikában. Egyre több turista érkezett ide játszani és szórakozni, és hamar híre ment a város jó hangulatának. Ezután sorra nyíltak az újabb kaszinók, később a hotelek és az egyéb szórakoztató egységek. A szálláshelyek terén a kínálat annyira sokszínű és változatos, hogy bizonyosan nehéz lesz letenni egyetlen mellett a voksunkat. Ha mégis választásra kényszerülünk, válasszuk nyugodt szívvel a Golden Nugget Hotelt, ahol a kényelmes és finom eleganciával rendelkező szobák mellett minden megtalálható, amire halandó csak vágyhat – medence, napozóterasz, wellnessrészleg, kaszinó, 8(!) étterem és egy Starbucks kávézó is működik benne. A szállás ár-érték arányban is remek választás, így Las Vegas-i utunk egyik csodás élménye lehet. Országos viszonylatban nézve is a legjobb ár-érték arányú szállodák várják a látogatókat, az ország más részeihez viszonyítva baráti áron lehet szállodai szobát foglalni. Ha ellenállunk annak, hogy a pénzünk nagy részét szerencsejátékra fordítsuk, akkor még jobb minőségben tudunk foglalni, de egy last minute úttal is sokat spórolhatunk, hogy több maradjon a szálláshelyre és egyéb programokra. A kaszinókon kívül is végtelen a szórakozási lehetőségek tárháza a városban – világhírű showműsorok, táncelőadások, musicalek, koncertek, cirkusz, sportesemények sora kínálja magát a felhőtlen szórakozásra kiéhezett turisták számára. Las Vegas a sivatag közepén terül el, gyakorlatilag a semmiből nőtte ki magát – elhelyezkedése miatt klímája is sivatagi, a nappali hőség szinte kibírhatatlan, estére viszont a hőmérséklet kellemesen lehűl, ami tökéletes egy városi sétára. Számos közhely kötődik a városhoz, közülük mindenki által ismeretes az „Ami Vegasban történik, az ott is marad” – és ez már önmagában elég sok mindent elmond róla. Las Vegas a világ legnagyobb felnőtt játszótere, ahol semmi sem túl sok, semmi sem túl erkölcstelen, így joggal érdemelte ki a „bűnös város” elnevezést is. Vegasban éjjel-nappal zajlik az élet, a szórakozóhelyek és kaszinók állandóan nyitva tartanak, így arra az időre, míg a városban vagyunk, az alvást húzzuk ki a teendőink listájáról.

KASZINÓ ÉS CSILLOGÁS – MINDEN MENNYISÉGBEN

Las Vegas híres-hírhedt főutcája a Strip, itt sorakoznak a város legismertebb szállodái, amik egyben Vegas fő nevezetességei is. Az Las Vegas-i utazás szó szerinti fénypontja lehet ez az utca, hiszen itt minden fényárban úszik – csak győzzük nyitva tartani a szemünket. Minden szállodának egyedi stílusa van, mindenhol speciális látnivalók vannak, és persze az összes rendelkezik saját kaszinóval is. Valamennyi hotel kaszinójának tervezésekor ügyeltek arra, hogy befelé könnyű legyen haladni, de ha egyszer bejutottunk, igazi kihívás meglelni a kijáratot. Az idő új fogalmát lehet itt megtapasztalni: annyi új élmény és látnivaló vár bennünket egy kaszinón belül, hogy hosszú órák röppenek el perceknek tűnő idő alatt. A tematikus szállodák önmagukban is különálló látványosságnak számítanak, melyeket elnézve megtapasztalhatjuk, hogy a fantázia világa valóban határtalan. Az ingerek gazdagsága miatt egy séta a Manhattant és Brooklynt idéző New York New York szálloda-kaszinótól a gondolák városáig, a Venetianig igénybe veszi az érzékszerveket, és még akkor is úgy fogjuk magunkat érezni, mintha egész nap kemény fizikai munkát végeztünk volna, ha semmit nem csináltunk, csak nézelődtünk. Ennek oka a kifejezhetetlen mértékű fény-hang-színhatás és a bőség látványa.

Ne felejtsük ki a látnivalók sorából a világhírű Hard Rock Cafét a maga óriás gitárjával, mely garantáltan az egyik kedvenc fotóhátterünk lesz. A Strip Las Vegas-i mértékben fennálló jelentőségét jól mutatja az is, hogy a hotelekben a Stripre néző szobaárak általában a duplájába kerülnek, mint a hátulra nézők. A Stripen találjuk a filmekből jól ismert házasságkötő kápolnákat is, ahol néhány dollárért azonnal kimondhatjuk a boldogító igent, további pár dollárért pedig tanút is bérelhetünk. Ha sikerül elszakadni a Strip csillogásától, Las Vegasban és annak környékén szuper egynapos kirándulásokat tehetünk, akár szervezett módon, akár bérelt autóval. Rengeteg a látnivaló, az autóbérlés egyszerű és kényelmes, itt minden a vendég igényeit szolgálja. A városban járva mindenképp látogassunk el a híres Fermont Streetre, Las Vegas belvárosának fedett kaszinóutcájára is, amely telis-tele van különféle üzletekkel és régebbi kaszinókkal – mondhatjuk, hogy ez Las Vegas vintage oldala. Az utcát egy óriási acéltető borítja, amire este fantasztikus fény és lézer show-t vetítenek. A kaszinók ajtajában csillogó-villogó ruhás hölgyek invitálnak bennünket, persze kizárólag 21 éven felüliek léphetnek be. A korhatárt nagyon szigorúan ellenőrzik, bárkitől kérhetnek személyi igazolványt. Mint minden amerikai nagyváros, így Las Vegas is a shoppingmániások mekkája. A legnagyobb bevásárlóközpontokban a hétköznapitól a megfizethetetlen luxusig mindent megtalálunk. A legjobb lelőhelyek: a Fashion Show Mall, a Showcase Mall, a Forum Shops at Ceasar’s, a Meadows Mall vagy éppen a Boulewars Mall. Az órákon át tartó körutak vagy a hosszú shoppingtúra után jó szolgálatot tehet egy rövid pihenés valamelyik közeli hotelben, mondjuk a Best Western Plus Casino Royale nevű helyen, ahonnan aztán valóban minden pillanatok alatt elérhető. Két shopping közötti pihenésre tökéletesen alkalmas, hiszen a Forum Shops üzletház kevesebb mint 5 perc sétával elérhető, a Fashion Show bevásárlóközpont pedig 10 perc sétára fekszik. Ha ide foglalunk, mottóként nyugodtan kitűzhetjük: vásárlás, szórakozás és éjszakai élet a javából.

GASZTRO- ÉS ÉLMÉNYTÚRA VEGAS MÓDRA

Las Vegas a felfedezések és meglepetések helye, és igaz ez a gasztronómiai kínálatra is. Nem érdemes félpanziót fizetni az általunk foglalt szállodában, jobban járunk, ha kalandozunk kicsit, és kipróbálunk mindent, ami csak lehetséges. Legendás a Paris szálloda francia büféje, a Caesars Palace Gordon Ramsay étterme és sztárjának, Celine Dionnak kedvence, a Payard francia pékség és sütiző. Nem kell azonban feltétlenül mélyen belenyúlnunk pénztárcánkba, hogy különlegeset és finomat együnk, rengeteg helyen bújnak meg valódi gyöngyszemek, csak fel kell fedeznünk őket. Steve Wynn-nek ikerszállodái mögött, épp az Encore pálmasorának takarásában rejlik egy kis mexikói kifőzde, vélhetően a környék munkásainak kiszolgálására. Egyszerűbb már nem is lehetne: étlap nincs, a pult fölé celluxozott A4-es lapon spanyolul szerepel az aznapi kínálat. A hely puritán, a kulináris élmény viszont ötcsillagos. Ugyancsak a nem szokványos Las Vegas-i gasztrokirándulás egyik állomása lehet a Cuba Café nevű hely – stílusosan a kubai emigráns negyedben, távol a szállodák csillogó világától. Egyszerűség, nagy adagok és rendkívül finom ételek jellemzik – ha hosszabb időt töltünk Las Vegasban, biztosan visszatérünk még ide. A gasztrohelyek felfedezése után vagy közben felkereshetünk számos olyan helyet, melyektől garantáltan tátva marad a szánk.

Las Vegas a show-k és szuperprodukciók egyik dobogósa, ahol minden nagy volumenű, csillogó és életre szóló örök emlék. A show-k jellegükben és minőségükben erősen különbözőek lehetnek, az ún. celeb előadások közt lehet vadászni Rod Stewart és Elton John koncertjegyekre is, de akár Celine Diont is láthatjuk élőben, aki a közeli hegyek lábánál él. Ha csak egyetlen show-ra jut időnk (vagy pénzünk), akkor dobjunk fel egy érmét és ha fej, akkor legyen a nagyszabású, szuper látványos, 70 millió(!) dollár költségű “O” című műsor a Cirque du Soleil-től, ha írás, akkor pedig a La Réve, vagyis az álom, mely líraiságával, kisebb színpadával emberközeli, valóban álomszerű hangulatot varázsol. Bármelyiket is válasszuk, garantáltan a nyaralás egyik csúcspontjaként fogunk rá visszagondolni. Dinamikus a Blue Man Group produkciója is, mely szintén szerepel a top 5-ben. Jegyeket online is tudunk vásárolni, vagy a szállodákban lévő jegypultoknál. Valamennyi hotelben nagyon segítőkészek, így nyugodtan tájékozódjunk a különféle programokról akár a szálláshelyek recepcióin is. Egy ilyen jó kis hely lehet a Tuscany Suites & Casino is, ahol úgy érezhetjük magunkat, mintha egy amerikai filmbe csöppentünk volna. Minden földi jóval elkényeztetnek itt bennünket – ha a mesebeli környezet önmagában nem lenne elég, van itt gyógyfürdő-szolgáltatás, úszó- és pezsgőmedence, 4 étterem és természetesen kaszinó is.

CSAVARGÁSOK A KÖRNYÉKEN

Aki szeret minden nap ugyanabban az ágyban ébredni és utálja a szállodai ki-bejelentkezéseket, annak érdemes Las Vegasban megszállva csillagtúrázni a környéken. Remek kiindulópont lehet például a Las Vegas szívében tornyosuló MGM Grand nevű szálláshely, amely a város főutcáján található. A szállás szobáit a modern és klasszikus stílus egyaránt jellemzi. Esténként a Cirque du Soleil társulat KÀ előadását, illetve David Copperfield műsorát nézhetik meg a vendégek. Las Vegas-i hangulat az utolsó cseppig! Nevada remek szórakozás, a város környékén sok természeti és ember alkotta látványosság található, így jó kis utazás szervezhető a közeli helyekre. Egy napra érdemes elugrani a monumentális méretű Hoover-gáthoz, ahol akár rafting-túrázhatunk is. A közeli Red Rock Canyon tele van könnyebb és nehezebb kirándulóösvénnyel, látogatóközpontja informatív és érdekes.

A Grand Canyon szintén elérhető egynapos kirándulással, de a szervezett túráról alaposan informálódjunk, hogy mennyi időt enged a területen (az átlagos tartózkodás 17 perc, mely néhány fotóra és pár perc sétára a kanyon szélén elegendő). Elméletben teljesíthető egy nap alatt a gyalogtúra le, a kanyon belsejébe, az ösvény jó idő esetén könnyedén járható, de óva intenek ettől a táblák – a gyors szintváltozás gondokat okozhat. Közelebbi célpont a Lake Mead mesterséges tava, ahol kajakot vagy kishajót is lehet bérelni. A 66-os úton korán indulva érinteni lehet az egykor élettel teli, ma westernfilm-díszlethez hasonló ezüstbányász szellemvárosokat. Las Vegas csupa-csupa „leg“ jelzővel illethető, s még mindez is kevés lenne, hogy valóban kifejezze, amit a város nyújtani tud. Van még egy közhely, ami Vegashoz kapcsolódik – s ez is igaz -, miszerint új emberként térünk haza innen. Kalandra fel, életre szóló élmény vár ránk!

Our top-rated cheap hotels in Las Vegas

 • 34 597 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:júl. 21. - júl. 22.
 • 15 547 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:jún. 24. - jún. 25.
  14 978 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:ápr. 7. - ápr. 8.
 • 14 546 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:aug. 11. - aug. 12.
 • 16 737 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:aug. 19. - aug. 20.
 • Az árak és a foglalhatóság megtekintéséhez válasszon dátumokat.
 • 6 625 Ft éjszakánként
  Várható ár ekkorra:márc. 4. - márc. 5.

Szállás Las Vegas

Az alábbi szálláshelyek is érdekesek lehetnek az Ön számára...

Városrészek - Las Vegas

Látnivalók itt: Las Vegas

Legnépszerűbb úti célok

További népszerű úti célok